Vårens första grillning!

Det blev premiärgrillning trots brist på "riktig" grill. Med en vedkorg, nån sten, tegelsten, folie, ugnsgaller och grillkol fick vi oss helgrillad fläskfilé och halloumi till middag!


Kvistlackande katt!


Våren är här!

Ja, våren är här och likaså jag! Ni har väntat har jag sett på statistiken.

Tiden går och våren är äntligen här! Igår satt jag och Micke ute i en varsin brassestol på framsidan och myste i solen. Va underbart det är att bo i hus och ha en stor egen tomt att gå ut på!

Idag har vi varit på grilljakt men kom hem utan. Utbudet var väldigt dåligt men det kanske är för tidigt och butikerna har inte hunnit få in hela sortimentet än. Vi tänkte nämligen ha grillpremiär idag. Trots att vi inte hittade någon grill ska vi grilla ändå, fixarmicke får fixa något!

Jag köpte även hem lite vårblommor att ha ute! Här i rabatterna är det tomt. Inte en enda lök som tittar upp, det intresset har nog inte funnits hos tidigare ägare. Jag får peta ner en massa lökar så det blir fint till nästa vår!
Nu har vi iallafall lite vårfint på stentrappan!Självklart är Muffis med! Hon är med överallt!


Lägga ner?

Jag funderar på att lägga ner det här med bloggen. Just nu har jag ingen blogglust alls. Kanske bara tillfälligt, vem vet?

Vi är färdiga med första renoveringsprojektet, bara lite småpill kvar här och där att fixa till. Bjuder på en bild, kanske den sista? Vi får väl vänta och se helt enkelt.