Flyttat

Vi har haft fullt upp hela helgen. Vi har flyttat, lite halvt iallafall.
I Lördags fick vi tillgång till vardagsrummet i huset att ställa in saker i så det vart några vändor fram och tillbaka mellan Hudiksvall och Näsviken. Vi använde 3 bilar och en släpvagn och några vändor blev det med terrängbilen. Vi flyttade alla våra möbler och nästan alla kartonger till huset och vardagsrummet är nu proppfullt med våra saker. Det blir skönt på Fredag när vi får flytta in och nästan alla saker finns på plats och vi kan börja packa upp och få iordning istället.

Söndagen ägnades åt det tråkigaste, att städade ur lägenheten. Så ren som lägenheten blev har den nog aldrig varit. Tänk när vi flyttade in, då fick vi städa badrumsväggarna och köksskåpen med svinto för det var så skitigt, där hade dom då inte flyttstädat.

Igår var vi på banken och fixade lägenhetsaffären så nu är den inte våran längre. Skönt att ha det gjort. Så nu väntar och längtar vi tills på Freadsg klockan nio då husaffären ska bli klar! Tills dess vilar vi upp oss hos Mickes föräldrar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snart är ni på plats! jag önskar jag var där och kunde se lyckan! Hoppas Leif och Monika sköter om Er på vilohemmet! Hälsa dom så gott! Väntar med spänning på dörrkransens fortsättning! kramar

2011-11-24 @ 11:20:13
Postat av: Åsa

Vem är det som har kommenterat?

2011-11-24 @ 16:04:46
Postat av: Mariana

Det var ju Tant Myra!! syntes inte det?!

2011-11-25 @ 15:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback