Måla måla måla!

Vi jobbar på för fullt här hemma men ändå blir vi aldrig färdiga. Allt tar så mycket mer tid än vad man tror och samtidigt så är vi väldigt petiga och noga så det kanske inte är så konstigt att det tar tid.

Vi har fått upp alla dörrfoder utom det som ska vara i garderoben. Taklisterna till gången är målade och klara och väntar bara på att komma upp.
Alla dörrfoder spacklar vi igen glipor och spikhål i och nu ska dom målas igen en sista gång nu när dom sitter på plats. Det blir så fint för det ser ut som att allt sitter ihop!

Furudörrarna kom igår så nu har vi ännu mer att kvistlacka, grunda och måla!
Så har jag börjat måla om våra sovrumsmöbler som varit svarta. Nu blir dom vita och fina!

Till lite tråkigare saker så frös vattnet för oss ni i helgen när det var så kallt. Vi märkte det i söndags morse så det var bara till att bära ner gasolkaminen och elda på! Det släppte ganska fort och tur var väl det för vi var oroliga att det frusit utanför huset. Tidigare ägarna hade aldrig haft problem med att vattnet frusit. Varför hängde det då ett element i taket bredvid vattenledningarna för? Aja, vissa ska nog inte bo i hus helt enkelt!

Vi hade även inbrott i Mickes firmabil som stod precis utanför våran dörr natten till måndagen. Fy fan säger jag bara. Så himla obehagligt. Sånna människor skulle jag kunna spy på. Så fult att ta från andra människor bara för att dom själv är så lat och inte orkar jobba för pengar och snor från andra istället. Vilken tur för dom att det stod ett dyrt elverk i bilen som dom kunde ta. Tänkt att man inte ska kunna känna sig trygg i sitt eget hem. Idioter!

Han som fixar allt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback