Uppdatering och drastiska beslut

Vi jobbar på för fullt. All ledig tid går åt till renoveringen så därför blir det lite dåligt med uppdatering här.

I Måndags började jag bygga ihop garderobsstommarna som ska vara i gå-in-garderoben. Som jag längtat efter det! Men den glada och nöjda Åsa vändes fort till något helt annat. Första stommen hamnade på sin plats utan problem. Stommarna är 237 cm höga.

Ca 2 cm kvar till taket men det gick!


Ja, första stommen kom på plats utan problem men det var ju på andra sidan av rummet. När vi skulle på plats med garderobsstommarna längs andra väggen var det helt plötsligt inte 2 cm kvar till taket utan det fattades istället flera cm. Jag blev helt förtvivlad. Jag som hade mätt så noga men inte visste jag att rummet var så snett. Tur att jag har en lugn sambo och en drastisk sådan! Han plockade fram cirkelsågen och sågade upp vårat alldeles nylagda parkettgolv! Det gick ju det också men jag var nära att ge upp där ett tag. Dom här garderoberna var ju inte direkt billiga.


Idag har jag ägnat hela dagen till att skruva ihop lådor och sätta upp hyllor. Jag är helt öm i händerna. Jag har lite kvar att skruva ihop men det tar jag en annan dag.
Nu är garderoben nästan färdig! Nu saknas det bara tapeter, några vägghyllor och lite lister för att dölja där vi sågat ut golvet.


Förutom garderoben så är det mycket småsaker som ska fixas överallt. Vi målar lister och foder för fullt. Kvistlack, kvistlack, häftgrund, färg och så färg en sista gång och kanske lite till färg när dom sitter på plats. Många moment innan listerna sitter på plats men det blir så fint!

Vi har beställt tapeter till sovrummet, garderoben och gången så¨snart är det dags för tapetsering! Vi har även beställt furudörrar som vi hoppas ska komma i veckan. Dom ska vi också måla!

Micke har fixat smygar av mdf och målat!


Ommålad smyg.


Dörrfoder på plats!


Golvlister på plats!
Micke har sågat ett stort hål i en av väggarna i sovrummet där det kommer hamna en inbyggd högtalare så vi kan få musik i sovrummet utan att ha en stereo där inne!


KAOS! Det är stökigt här hemma och det är så ovanligt för att vara jag. Men som jag skrev tidigare så går all tid till att renovera så det får helt enkelt vara stökigt ett tag tills vi är klara.Kommentarer
Postat av: Micke

Hehe angående garderoberna, så är du söt när du är arg. :P

2012-02-01 @ 22:23:10
Postat av: Louise G

Det går inte att göra inlägg på det sista som du skrev. :-(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback