Det går framåt!

Det börjar bli mer och mer klart med renoveringen! Vi har fortfarande en del att göra men vi börjar närma oss slutet!

I Onsdags la vi in parkettgolvet i garderoben. Sen har jag målat fönstret där som är den största skamfläcken i rummet. Tidigare ägare som målat fönstret har tydligen inte vetat vad maskeringstejp är för något så det är fullt med färg på glaset. Jag har iallafall målat det så det ser någorlunda ut så sen till sommaren blir det väl till att renovera fönstret. Idag har jag målat en bit av väggen vit där det inte kommer stå någon garderob och där det inte kommer vara tapet. Det som är kvar att göra i garderoben är att tapetsera och sätta dit golvlist och såklart bygga ihop garderoberna!

Jag sågar golv!


Jag har fått en ny vän! Latexfog! Vilka under man kan göra med det! Inga glipor mellan taket och listen!


Igår började vi lägga parkettgolvet i gången. Vi hann lägga några rader och sen tog golvet slut. Så det var bara att åka och köpa ett till paket. Golvet blev klart idag och det blir så fint!

Idag var vi in till stan och köpte golvlister och dörrfoder samt kvistlack, häftgrund och färg att måla listerna med så nu har vi att göra!

Golvet i gången där golvet tog slut.


Färdigt!


Spotlights i taket!


Micke sätter upp en dörrkarm.


Micke hoppas att det blir rakt!


Finfint!


Jag målade en av väggarna vit i sovrummet. Alla väggar ska egentligen ha tapet men fönstret är så dåligt så det måste bytas ut till sommaren och när vi ändå ska byta det ska vi passa på att sätta in en altandörr så för att inte förstöra tapeten väntar vi med att tapetsera den väggen.
Målarverkstad i badrummet nere!

Kommentarer
Postat av: Louise G

Vad ni donar och grejar och det blir så fint, så fint. Visst är det väl kul att göra åt sig själv. Är inte Leif med och hjälper er? Orkar ni göra allt själva?

Postat av: Monica

Vad ni jobbar! Helt suveränt, vad bra allt kommer att bli, och vilka vackra vinterbilder.

2012-01-29 @ 21:02:44
Postat av: Åsa

Vi gör allt själva men Monica och Leif hjälper till med mycket annat. Det är kul att hålla på för nu får vi det precis så som vi vill. Nu vill vi bara bli klara med dom här rummen men det är inte så långt kvar nu!

2012-01-30 @ 11:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback