Fullt upp

Det har blivit dåligt med uppdateringar men det beror bara på att jag helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn.
Vi har jobbat på från morgon till kväll nästan alla dagar den här veckan.

I Måndags var vi in till stan tidigt på morgonen och köpte isolering till sovrumsgolvet och glesbrädor till golvvärmen. Resten av dagen ägnade vi åt att regla färdigt golvet så nu är det så rakt det bara kan bli! Vi hann även med att isolera hela golvet. Det var en väldigt produktiv dag.

Efter en produktiv dag i Måndags gick allt istället fel i Tisdags när vi höll på. Vi kom på saker vi inte tänkt på när vi isolerade och fick plocka bort viss isolering för att fixa till det vi missat. Det kändes som att vi tagit två steg tillbaka men tillslut så blev det bra.

Igår fick vi ännu en produktiv dag! Vi satte gles och det flöt på väldigt bra. Jag sågade och Micke skruvade. Det kändes ovant att ha ett golv att gå på. Vi hade nästan vant oss att balansera på reglarna.

Glesen fick ligga till sig i hallen två dagar innan den kom på plats i sovrummet.


Micke lekte även rörmockare. Han plockade bort det fula elementet för några sånna behöver vi inte nu när vi lägger golvvärme!


Micke sätter gles.


Klart!Äntigen är evighetsarbetet med golvet klart! Det tar längre tid än vad man tror. Och inte trodde vi heller att vi skulle riva bort allt golv för att sedan gräva ut all isolering som här bestod av sågspån och sen behöva regla upp hela golvet för att få det rakt och så vidare. Men nu vet vi att det är riktigt gjort och att vi kommer att få det varmt och skönt om fötterna.

Nu när det här tråkiga är gjort är vi inne på lite roligare saker. Imorgon ska vi beställa parkettgolv till sovrummet. Det kommer hit en målare som Micke känner som vi ska fråga ut om vissa saker om hur vi ska gå til väga nu när vi ska börja måla och tapetsera. Det känns som att det går framåt! Äntligen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback